fbpx

Fatter Eskil Prisen 2024

Fatter Eskil Prisen er tilbage

For 10. gang afholder Fatter Eskil i samarbejde med TAK ROCK! konkurrencen for danske upcoming bands/artister. Ansøgningsperioden er fra den 7. november 2023 – 22. december 2023 kl. 23:59

Traditionen tro skal der findes op til 16 talentfulde bands/artister, der skal dyste om titlen som vinder af Fatter Eskil Prisen 2024. Med et 10 års jubilæum udvides hovedpræmierne. Vinderen af Fatter Eskil Prisen 2024 vinder 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til livesessions produceret af Tapetown, en optræden på LiveCamp 2024 samt karrieresparringssessions med Account The Beat.

OM FATTER ESKIL PRISEN
Siden 2013 har spillestedet Fatter Eskil i Aarhus dannet rammen om Fatter Eskil Prisen. Konkurrencen er for vækstlags- og upcoming bands/artister i hele landet med eget materiale. Gennem de 10 år konkurrencen har eksisteret har navne som Scarlet Pleasure, Rigmor, Velvet Volume, Sauna Senere, Kajsa Vala og Sonja Hald deltaget i konkurrencen. Fatter Eskil Prisen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK!, Royal Beer, Tapetown, Dansk Musiker Forbund, Account The Beat og LiveCamp.

Gennem hele konkurrencen skal vinderen findes med hjælp fra en dommerjury bestående af kompetente og etablerede medlemmer fra det aarhusianske musikmiljø samt fra den danske musikbranche. Kriterierne for hvem, der går videre i Fatter Eskil Prisen og afslutningsvis vinder, er den samlede vurdering af hvem, der har gennemgået den største udvikling og bedst kan gøre brug af årets hovedpræmier til at klare sig videre i musikbranchen.

SKAL DU SENDE OS EN ANSØGNING?
Alle danske bands/artister med eget materiale kan komme i betragtning. Gennem konkurrencen skal der kunne præsenteres et set af 30 minutter. Der udvælges op til 16 deltagere af et udvalg udpeget af Fatter Eskil. Om du/I kommer direkte fra øvelokalet eller allerede har opbygget meget live-erfaring er ikke afgørende, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Nerve, ambitioner, kvalitet og substans betyder mere til Fatter Eskil Prisen end fejlfrit-spillende og færdigudviklede musikere.

Fatter Eskil Prisen 2024 afvikles i perioden marts til juni 2024 med indledende runder de første fire onsdage i marts. Semifinalerne afholdes to onsdage i maj, mens finalen finder sted lørdag den 22. juni 2024.

HOVEDPRÆMIER 2024

  • 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til livesessions produceret af Tapetown i Aarhus
  • Optræden på LiveCamp 2024 på Smukfest
  • Karrieresparringssessions med Account The Beat


TAK ROCK! SPONSORERER TRANSPORTSTØTTE
Til Fatter Eskil Prisen 2024 sponsorerer TAK ROCK! foruden hovedpræmien en pulje til transportstøtte til årets deltagere i de to semifinaler samt i finalen. Nærmere info herom og om ansøgningsprocedure følger til de otte deltagende artister/bands.

KICK-OFF EVENT
I samarbejde med Dansk Musiker Forbund Aarhus præsenterer vi initiativet Fatter Eskil Prisens Kick-off Event. Her har årets deltagere mulighed for at møde hinanden, høre oplæg om musikbranchen for et øget branchekendskab samt møde Fatter Eskil, Tapetown, Dansk Musiker Forbund Aarhus og Account The Beat. Formålet er at klæde årets deltagere bedre på til konkurrencen samt branchen og ikke mindst give muligheden for at netværke med hinanden.

SPILLEDATOER + EVENT 2024:
OBS! For at deltage i konkurrencen er det en forudsætning, at der kan deltages på følgende datoer:

Kick-off event mandag 12. februar kl. 17:00 til 21:00 (frivilligt)

Indledende runder: 6. marts – 13. marts – 20. marts – 27. marts

Semifinaler: 8. maj – 15. maj

Finale: Lørdag 22. juni

Den endelige spilleplan bliver offentliggjort senest medio februar 2024.

ANSØG NU

*Ansatte hos Fatter Eskil kan ikke ansøge til Fatter Eskil Prisen