fbpx

Fatter Eskil Prisen 2023

Fatter Eskil Prisen vender endelig tilbage!

I 2023 afholder vi 9. udgave af konkurrencen for danske upcoming bands/artister. Ansøgningsperioden er fra den 7. november 2022 – 22. december 2022 kl. 12.00.

Traditionen lever videre. Vi skal finde 16 talentfulde bands/artister, der skal dyste om titlen som vinder af Fatter Eskil Prisen 2023. De to hovedpræmier består af 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til studieindspilning/live sessions hos Tapetown samt en optræden på LiveCamp 2023, der finder sted i de indledende dage af Smukfest.

 

OM FATTER ESKIL PRISEN

Siden 2013 har Fatter Eskil i Aarhus dannet rammen om Fatter Eskil Prisen. Konkurrencen er for vækstlags- og upcoming bands/artister med eget materiale, ikke kun fra Aarhus og omegn, men fra hele landet.

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK!, Royal Beer, LiveCamp og Tapetown.

Alle bands/artister med eget materiale kan komme i betragtning. Deltagerne skal kunne præsentere et set af 30 minutter. Et udvalg udpeget af Fatter Eskil udvælger i alt 16 deltagere til de fire indledende runder.

 

HOVEDPRÆMIER 2023

25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til studieindspilninger eller live session optagelse hos Tapetown i Aarhus samt optræden på LiveCamp 2023 på Smukfest.

 

NYT KICK-OFF EVENT

I samarbejde med Dansk Musiker Forbund Aarhus og med midler fra Gramex præsenterer vi i 2023 et nyt initiativ, Fatter Eskil Prisens Kick-off Event. Her får årets deltagere mulighed for at møde hinanden, høre oplæg om musikbranchen for et øget branchekendskab samt møde Fatter Eskil, Tapetown og Dansk Musiker Forbund Aarhus.

Formålet med Kick-off Event er at klæde konkurrencens deltagere bedre på til konkurrencen samt til branchen og ikke mindst give dem muligheden for at netværke med hinanden.

Kick-off Event finder sted på Fatter Eskil mandag den 13. februar. Deltagelse anbefales, men er frivilligt.

 

SPILLEDATOER + EVENT 2023

Fatter Eskil Prisen 2023 afvikles i perioden marts til juni med indledende runder de første fire onsdage i marts. Semifinalerne afholdes de to første onsdage i maj, mens finalen finder sted lørdag den 10. juni.

Gennem hele konkurrencen findes vinderne af de indledende runder og den endelige vinder af konkurrencen af en dommerjury bestående af kompetente og etablerede medlemmer fra det aarhusianske musikmiljø samt den danske musikbranche.

 

OBS. DELTAGELSE I KONKURRENCEN FORUDSÆTTER FØLGENDE:

Deltagere skal være fyldt 18 år.
Deltagere skal kunne deltage på følgende datoer:

  • Kick-off Event (frivilligt): mandag 13. februar 2023 kl. 17-21
  • Indledende runder: 1. marts – 8. marts – 15. marts – 22. marts 2023
  • Semifinaler: 3. maj – 10. maj 2023
  • Finale: Lørdag 10. juni 2023

 

(LUKKET FOR ANSØGNINGER)

 

Læs også ...

FAQ
Glemte sager
Jam Night
Job på Fatter Eskil