fbpx

Zididada

ZIDIDADA

Under Den Evige Sol
Ja, det lyder jo næsten som titlen på en kinesisk dynasti-roman. Men udtrykket Evig Sol har hængt som et mantra over det danske band ZIDIDADA siden starten i ’99, hvor fest, glæde og vellyd har altid været deres foretrukne udtryk.

Deres sangunivers har fra begyndelsen været dybt forankret i det positive budskab. Hvilket man tydeligt mærker i både musik og tekst på numre som f.eks, Zididada Day, Prinsesse, Please Ya Lisa- samt bla. singlen SommerSang fra deres seneste danske udspil. Samtidig har ZIDIDADA dog også bevæget sig i det mere melankolske univers, som giver sig til udtryk i sange som Happy Fool og Don’t Believe. Det ene fungerer ikke uden det andet, og når de nu får lov til at dele ud af et bagkatalog på hele syv albums, må der naturligvis være lidt af hvert på paletten live.

Endnu en sæson står for døren og Jimmy Bacoll – Jimsen i folkemunde – synger og entertainer som aldrig før. For som han siger:”Det er mit liv – og jeg elsker det.” Bandet har stået bag ham fra start, og det gør ZIDIDADA til et af de mest erfarne liveorkestre i DK. Og det kan høres! “Men knap nok ses”, tilføjer Jimsen med det glimt i øjet, som sammen med nærværet og hans fantastiske stemme kan opleves på de danske scener.

Træk stikket og husk ”EVERYDAY IS A HOLIDAY”!

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter