fbpx

YMER + Jon Brændsgaard Toft

YMER+Jon

Føj til kalender

DEL

YMER

YMER

YMER er et upcoming psykadelisk-, Hendrix-inspireret rock band, med rødder i Aarhus.

Bandet består af tre medlemmer; Simon på trommer, Silas på bas og Sebastian på elektrisk guitar og vokal. Drengene har spillet flere koncerter, bl.a på Hvabar i Grenå og Fairbar i Aarhus. Endvidere er bandet i fuld gang med at få færdigproducere deres EP, som de regner med at kunne udgive i løbet af foråret.

YMERs musik er et spændende opgør med den moderne ‘indiebølge’. Deres musik bevæger sig mod en ny genre, som er en finurlig blanding af instrumental indie og rock. Men YMERS musik består ej heller kun af sange med vokal og variende melodier; drengene har gjort en dyd ud af, at alle skal kunne komme til mikrofonen, hvorfor Simon kan finde på at læse et digt højt, eller Silas i ‘growl’-style oversætter ’21’st Century Schizoid Man’, som drengene båder imponerer og chokerer med.

Jon Brændsgaard Toft

Jon

Jon Brændsgaard Tofts musikalske karriere startede, da han var gammel nok til at fumle rundt på sin fars MIDI -keyboard
i midten af 90’erne.

I årenes løb lærte han at spille guitar, klaver, banjo og forskellige andre instrumenter. Han brugte en god del af sin ungdom på at fylde kassettebånd og hjemmebrændte cd’er med selvkomponeret MIDI-musik, før han – efter at have gennemført et Pro Tools-kursus – udgav sit
første rigtige album indspillet med rigtige instrumenter i 2007.

Jon har i de seneste mange år primært fungeret som trommeslager i forskellige sammenhænge, men er i 2023 sprunget ud som singer-songwriter og præsenterer i sommeren 2024 sit spritnye album Små Finurligheder.

Jon er meget nærværende og giver lytteren lyst til at fastholde opmærksomheden, når han lufter sine sange med malende og
alligevel relaterbare tekster om alt fra nabokattens eventyr på plankeværket til kunstig intelligens og krigsforsaget inflation.

FLERE KONCERTER