fbpx

Woodhouse

Woodhouse mfl

Med elementer af Beats, Funk, Neo Soul & Electronica præsenterer Woodhouse og Plum and I (support) dansk “Nu jazz”.

Føj til kalender

DEL

Woodhouse_kvadrat

Woodhouse

WOODHOUSE

I en symbiose af Jazz, Beats, Funk og Neo Soul blander WOODHOUSE det hele sammen til en uimodståelig musikalsk cocktail.

Bandet består af 4 venner der mødte hinanden på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Tilfælles har de en stor legelyst og interesse i udforskningen af jazz og grooves.

Med musik der inviterer til et stort orkester forsøger medlemmerne gøre deres roller større og mere fyldige. Effekter og elektroniske elementer får kvartetten til at lyde som et 6 mands orkester når de er på deres højeste, og bandet søger hele tiden grænserne for hvad man kan få ud af kvartet formatet.

“Vinderen af Jazz6000’ publikumspris 2022 tager os til et groovy odd-timehiphop- lydunivers med balkan inspirerede saxofonklange, stærke bas linjer og drømmende keys. Der venter en energisk tour de force med et orkester, der har tilført moderne dansk jazz en længe ventet power-dimension.”

Lineup:
Christoffer Skovhus – Drums
Thomas Occhionero – Sax
Jakob Nissen – Keys
Jakob Jakobsen – Bass

Plum and I

Plum and I_kvadrat

Plum and I

Plum, Konrad Tosti (Trompet) og Mathis Jønsson (Guitar), er et nyt band, der med sin intime og ambiente lyd skaber plads til eftertænksomhed og drømme.

Lyriske melodier er rygraden i Plums minimalistiske jazz. Plum skriver sange man kan huske melodien til og drager lige så meget inspiration fra indie og electronica som fra den nordiske jazzscene. Derfor rammer Plum også langt ud over det typiske jazzpublikum.

 

Konrad Tosti tog allerede som 19-årig til udlandet for at studere på det anerkendte Codarts musikkonservatorie i Rotterdam, Holland, og har siden han flyttede hjem etableret sig som en efterspurgt trompetist på den danske musikscene.

Han har således optrådt med navne som Michael League (Snarky Puppy), Ungklang og Mercedess og gør sig som bandleder i Det Nye Jazzorkester.

Mathis Jønsson er en af københavns mest spændende unge guitarister, der med udgangspunkt i jazzen har fundet sin helt egen lyd.

Smukke melodier og absolut lydnørderi er ingredienserne i Mathis’ lydunivers, hvor han med brug af effektpedaler udvider guitarens spillerum. Han har studeret ved blandt andre Per Gade, Mikkel Ploug og Mathias Heise.

FLERE KONCERTER