fbpx

Willie Nelson Tribute

The Grooveshack

Willie Nelson tribute

Support: KROGEN (se nederst)

WILLIE NELSON TRIBUTE

Willie Nelson fylder 90 år d. 29 april, og det fejrer vi med en stor hyldestkoncert på selve dagen på Fatter Eskil.

Sanger, sangskriver, skuespiller og aktivist. Willie Nelson har siden slut 1950érne været aktiv på alle fronter og skrevet et hav af hits, bl.a. ”Whiskey River” “On the road again” “Funny how time slips away”, “Night life”, og “Crazy”.

Han har sunget duet med stort set alle, som er noget ved musikken bl.a. Frank Sinatra, Ray Charles, Dolly Parton, Snoop Dogg, Bob Dylan, Brandi Carlile og mange flere. Udover 98 studieudgivelser, husker de fleste ham også som en del af super-gruppen; “The Highwaymen” med Waylon Jennings, Kris Kristoffersen og Johnny Cash.

Selvom Willie Nelson nu fylder 90, er han stadig i gang. Både med koncerter og nye album udgivelser. Så sent som i år vandt han en Grammy for Bedste Countryalbum, “A Beautiful time”, og der er allerede sat dato på næste album.

I anledning af de 90 år har 10 aarhusianske musikere fundet sammen og skabt et ”hyldestband” der, fejrer manden og hans musik. Bandet består af erfarne og dygtige musikere fra Aarhus og sangerne er samlet fra singer/songwriter, blues, country og rock ’n’ roll miljøet, alle med egne projekter og bands ved siden af. Til fælles har de kærligheden til musikken og at have været inspireret af Willies enorme bagkatalog af forskelligartede genrer og udtryk.

Det har været en sand fornøjelse i fællesskab at gå endnu dybere i Willie Nelsons musik for at skabe denne hyldestkoncert til en af de ”originale outlaws”. De 10 er: Mark Schedler, Inge-Line, Morten Rune, Stine Klingsten, Bibbi Jacobsen, Oliver Mønster, Jarl Strømfeldt, Josef Baumgartner, Jakob Skytte, Mathias Rindom.

Support: KROGEN

Det’ country, det’ rock og det’ hjerteskærende folkesange. KROGEN er et aarhusiansk singer-songwriter projekt, anført af den erfarne musiker, Lasse Krog.

Sangene er på dansk under genren roots, mens udtrykket afspejler start 80’ernes amerikanske country og rock’n roll. I 2022 udgav KROGEN debutalbummet “Henover Lakken”, der blev mødt med god omtale fra kritikere såvel som publikum

Youtube
Facebook

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter