fbpx

Viva La Wolfe + Wailing Dunes

VLW+WD

Føj til kalender

DEL

VivaLaWolfe_kvadrat

Viva La Wolfe

VIVA LA WOLFE

VIVA LA WOLFE er lyden af møtrikken, der ikke længere vil sidde fast i maskinen.

Med en intens og aggressiv fremtræden, svinger VIVA LA WOLFE som et pendul imellem det melankolske, det vulgære og det smukke – og efterlader med deres kompromisløse rock lytteren på en smal sti, vindblæst og eftertænksom.

Efter et solidt udspil med ep’en Millennials i januar 2021, gør det vestjyske rockband sig klar til udgivelsen af deres debutalbum, der kommer til at vise det mest hårdtslående VIVA LA WOLFE til dato. Bandets mørkere og mere beskidte side vises på debut singlen “In the Fields”.

VIVA LA WOLFE trækker på den rå og beskidte grunge tone fra 90’erne, der lader det dystre og upolerede komme frem fra dybet, og giver plads til dyrkelsen af urolighed og kaos. Alt det får lejlighedsvist selskab af 70’er inspireret impulsivitet, atmosfæriske udfoldelser og dynamiske skift.

Wailing Dunes

WailingDune_kvadrat

WAILING DUNES

WAILING DUNES er en teatralsk folk-noir konstellation.

Sejer F. Villadsen forfatter teksterne, og sammen med sit skarpt skåret orkester, sænker de lytteren ned i det okkulte, det mystiske og det dunkle, altsammen indenfor rammen af et præcist rock arrangement.

Musikken er både energisk og eftertænksom, og denne kombinationen kulminerer i et glamourøst liveshow, der kun kan betegnes som en indtagende oplevelse.

Bandet består af:
Niels Lyngsø (Bas & Keys)
P. Schmidt (Excentrisk Guitar)
Jacob S. Knudsen (Trommer)
Sejer F. Villadsen (Vokal & Guitar)

FLERE KONCERTER