fbpx
TTOP + gadekær_NY

Kom til en nordisk elektronisk aften på Fatter Eskil når TTOP & Gadekær giver en dobbeltkoncert, der omfavner nærvær, bløde beats og det danske sprog

Føj til kalender

DEL

TTOP

TTOP

Med et nordisk musikalsk univers forsøger TTOP at omfavne dét at være menneske i alle dets afskygninger pakket ind i naturens symbolik.

Søstrene Thilde Top og Freja Top dannede den dansk-elektroniske indiepop duo i 2021. Med en kærlighed for ord, formår de at skabe velovervejede, analyserende og ærlige tekster som dykker ned i livets facetter. Live kommer TTOPs nærvær til udtryk gennem harmoniske vokaler der flettes sammen og giver en samhørighed mellem publikum og musikken.

I 2022 debuterede TTOP med singlen “Anonym” og udgav kort efter også singlen “Lilla Himmel”. D. 31. marts 2023 udkommer deres debut EP “Verden som et Rullebånd”.

Gadekær

GADEKÆR

GADEKÆR blev dannet gennem en gensidig nysgerrighed fra to meget forskellige musikere. Den ene fra en bred baggrund af bl.a. hip-hop og R&B med en forkærlighed for store akkorder og harmoniske overraskelser. Den anden fra en pop-præget baggrund med kor- og vokalmusik i højsædet.

Aarhusianske Nikolaj Anton Berg og Freja Nørager skriver om forventninger, formodninger, fornuft, forstand of en fortand der flækker under pres. Om parasollen, solen, silken, synet, skofri fødder, smeltende enebørn og at samle sig om sig selv.
Om at rejse uden retning og rejse sig fra rendestenen. Måske kender du til det?

GADEKÆR leger med lyrik, harmonik, beats, lyde og effekter, som bliver til nordisk elektro-pop med dansksprogede tekster, store flader og vokalharmonier til alle sider.

FLERE KONCERTER