fbpx

Tiger På Spring

TPS+u

Føj til kalender

DEL

TigerPåSpring_kvadrat

TIGER PÅ SPRING

TIGER PÅ SPRING

Det energiske party-punkband TIGER PÅ SPRING, skriver ørehængere på engelsk, om fortvivlelse og håb, om konflikt og mystik.

Med det omhyggeligt sammenvævede tekstunivers og melodiske
signaturer, der går igen på tværs af sangene, får helheden en større konceptuel og åndelig autoritet.

Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen.

TIGER PÅ SPRING har optrådt på Jelling Musikfestival 2022 og
blev rost af P3’s ‘Curlingklubben’. I 2021 spillede de over 30 koncerter i hele Danmark med titelsangen Calm of the City til filmen Vaskedag, vist ved den internationale filmfestival OFF21.

umiddelbar

Umiddelbar_kvadrat

umiddelbar

umiddelbar er dansksproget, organisk pop, der får taget til at lette, fødderne til at danse og hjerterne til at banke.

Det er store spørgsmål uden svar. Kærlighed og sommerfugle i maven. Stress, tvivl og grådkvalte nætter. Knuste hjerter, nye forelskelser, ustyrligt tankemylder og uendelig frihed. De spiller for at skabe en energisk og følsom fælles oplevelse – øjeblikket hvor publikum og band smelter sammen.

Bandet består af Tobias Bo Haraldsen på trommer, det musikalske anker og fundament. Emil Vindelev Elstrøm og Asger Kirkegaard Sørensen på guitar, der sammen skaber det harmoniske grundlag, fra top til bund, fyldt med lækre licks og eksploderende live-energi. Kronen på værket er Ninna Amby, deres hyperæstetikker og forsanger med en fængende popvokal, der stærkt og ærligt leverer sangenes budskab.

Musikken er produktet af de følelser og overvejelser, som de fleste unge bærer på, men sjældent deler med verden, og formidler det at stå på tærsklen mellem at være ung og voksen.

FLERE KONCERTER