fbpx

The Works

Stephanie Hoppe

TheWorks_NY24

THE WORKS

”Real Rock n’ Roll”

The Works er et liveband med mange jobs i baggagen. Sammenspillet er unikt og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Amerikanske Rock n’ Roll- og Rootsmusik.

Med hæsblæsende soloer på el-guitar og klaver, får man Hammond orgel og alt det andet serveret på en måde, så man ikke kan undgå at blive revet med. Der spilles på instrumenter fra 50’erne og 60’erne for at få den helt rigtige sound.

Udover en håndfuld egne sange er der masser af plads til de udødelige klassikere af: Little Richard, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis m.fl. når bandet spiller live.

Bandet udkom med albummet I Gotta Know i august 2020. Michelle Birkballe og den danske Rock n’ Roll legende Rock Nalle, er gæster på det helstøbte album, med halvt egne- og halvt covernumre. Alt er indspillet live i studiet, for netop at beholde den rigtige energi og stemning i musikken.

De erfarne bandmedlemmer har gennem årene også spillet med navne som: Rugsted/Kreutzfeldt, Anders Blichfeldt, Cartoons, Michelle Birkballe og Rock Nalle m.fl.

Jakob Baumgartner: Lead vokal og guitar
Josef Baumgartner: Piano, Hammond orgel og kor
Mads D. Andersen: Trommer og kor
Dave Stevens: Kontrabas

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter