fbpx

TENNIS

Patrick Tyme

Tennis

Evige farverige og festlige TENNIS er tilbage til en uforglemmelig koncert af fire årtiers musikhits!

Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?

TENNIS giver dig serveesserne indenfor de sidste fire årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene. Kodeordet er “UNDERHOLDNING”, når de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen.

TENNIS har i løbet af de sidste 20 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet, og de over 6.000 fans på Facebook vidner om TENNIS’ popularitet. Gennem længere tid har hjemmebanen heddet Fatter Eskil i Skolegade, hvor bandet har spillet udsolgte koncerter de sidste mange år. Der er derfor lagt op til en svedig kæmpefest med et repertoire der går helt tilbage fra 70ern til i dag, og et sceneshow der mest lægger op til at smide tøj & hæmninger og gi den max gas.

For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er TENNIS altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter. TENNIS leverer et professionelt show, der kommer langt ud over scenekanten og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!

Game – Set – Match – TENNIS!

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter