fbpx

TELUS + BÆNCH

TELUS+Bænch

Føj til kalender

DEL

TELUS_kvadrat

TELUS

TELUS

Upcoming bandet TELUS forener 80’er nostalgi med musikalsk innovation.

Bag TELUS står fem unge som er opvokset forskellige steder i det nordlige provinsdanmark. Bandets katalog indeholder både opløftende numre med fængende melodier, de tungere shoegaze-inspirerede numre, men giver også plads til de store sårbare ballader om livet.

TELUS befinder sig et sted mellem post-punk, alternativ og pop. En følelsesladet vokal danser let hen over hårdtslående trommer, fængende bas- og guitarriffs, samt atmosfæriske lyduniverser, mens livets op- og nedture berøres fra et ungt menneskes perspektiv i denne flygtige tidsalder.

Bandet har udsendt debut-EP’en Love Songs For Strangers der præsenterer en raffineret samling af sange, der dykker ned i de turbulente og meningsfulde relationer, der præger ungdomslivet i dagens flygtige tidsalder.

Med et lydbillede der forener nostalgiske referencer med nutidig innovation, har TELUS skabt et værk og en lyd, der udforsker komplekse følelser – fra de opløftende øjeblikke af kærlighed og fest til de mere dunkle aspekter som tvivl, kærestesorg og mentalt helbred.

BÆNCH

Bænch_kvadrat

BÆNCH

BÆNCH er et ungt dansk post-punk rockband, som udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd med internationalt potentiale.

Mørke guitar elementer, ekspressive synthflader samt en melodisk og længselsfuld vokal skaber en storslået, upoleret og autentisk lyd, som lægger sig i et tomrum på den danske musikscene.

I sæsonen 2022/23 deltog BÆNCH i talentkonkurrencen Quasar Live, og til en skarp og ambitiøs finale på Jelling Musikfestival blev de udnævnt til vinderne af Quasar 2023.

Bandets debutsingle Absence of Nothing banede vejen for albummet Presence of Everything der udkom i februar 2022. Et DIY konceptalbum indspillet og udgivet af bandet selv.

BÆNCH har blandet andet gæstet Smukfest 2023, Danmark Største Fredagsbar og SPOT 2022 og 2023.

FLERE KONCERTER