fbpx
swave mfl.

Næste generation af jazz præsenteres med Swave og BulBul Bird til denne dobbeltkoncert på Fatter Eskil! Det bliver funky, elektronisk og i høj grad stemningsfuldt.

Føj til kalender

DEL

Swave

SWAVE

SWAVE er et odenseansk band bestående af fire unge mennesker. Musikken er selvskreven, tonerne er bløde, og de sjælfulde sange tager lytteren rundt i en variation af stemninger. Nogle af numrene er jazzede og følsomme, mens andre er energiske, festlige og funkede.

Bassen bærer præg af et funky, minimalistisk og smagfuldt udtryk, og sammen med elementære og energiske trommer lægger de en lækker bund til guitaren, som med sin varme og moderne lyd skaber et unikt lydbillede – fra simple, rene toner til ambience i en stil, som er tæt på orkestral. Vokalen er dynamisk, og den varierer mellem bløde og kraftfulde udtryk.

Teksterne er engelsksprogede og indimellem tankefulde og lyriske; andre gange konkrete beskrivelser af scenarier og historier, som kan være pinligt relaterbare.

På en scene vil SWAVE opleves som energifyldte, nærværende og passionerede.

BULBUL BIRD

Bulbul bird

BULBUL BIRD er lyden af intens, rocket fusionsjazz tilsat en lettere elektronisk lyd. Musikken er bundet sammen af god kommunikation og sammenspil og kulminerer i en stemningsfyldt og farverigt musik.

BULBUL BIRD består af Kasper Busch på guitar, Emil Brinch på orgel/synthesizer og Asta Buhl på trommer.

FLERE KONCERTER