fbpx

Stop Making Sense

Magnus Tofte

STOP MAKING SENSE_NY

STOP MAKING SENSE er Talking Heads cover leveret af et udadvendt, veloplagt, velsvingende, rutineret band med stor indlevelse, masser af drive og masser af humor.

STOP MAKING SENSE er et efterhånden over 20 år gammelt aarhusiansk konceptorkester med udgangspunkt i verdens måske bedste koncertfilm af Jonathan Demme og Talking Heads, “Stop Making Sense” fra 1984.

STOP MAKING SENSE genskaber stemningen, vildskaben, galskaben og humoren fra filmen, uden at gribe til ren kopiering. Bandet spiller masser af musik fra filmen krydret med hits og ørehængere fra Talking Heads’ senere produktion. Der kan også snige sig et TomTom Club eller B-52’s nummer ind i ny og næ.

Det er næsten umuligt at finde en forsanger, der kommer i nærheden David Byrnes karisma og oven i købet har en stemme der ligner hans, men STOP MAKING SENSE mener at have et godt bud i Keld Hosbond.

Musikerne i STOP MAKING SENSE er lånt fra alle byens bedste festbands og kan både spille røven ud af en vis beklædningsgenstand og holde en medrivende fest på scenen. Man vil blive udsat for hits som f.eks. Burning Down the House, Road to Nowhere, Take Me to the River, Psycho Killer, Once In a Lifetime og mange flere …

At kigge opad er lige så skræmmende som at kigge nedad.

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter