fbpx

Sigrid Eva

SigridEva+MinVenindeSigne

Føj til kalender

DEL

SigridEva_kvadrat

Sigrid Eva

SIGRID EVA skaber en unik koncertoplevelse med nærværende fortællinger om livet, hvor drømmende klaverspil møder store guitarsoloer.

SIGRID EVA skriver sange om det der fylder i hverdagen: Hendes oplevelser med at flytte hjemmefra, den store forelskelse såvel som den knap så store forelskelse, lokale barer i New York og savn af mennesker og steder man ikke længere ser.

Opvokset i et hjem med klassisk klaver har SIGRID EVA i dag fundet sit eget musikalske frirum gennem sangskrivningen. Hendes opvækst med klaveret, og hendes barndom i USA, har resulteret i et personligt musikalsk udtryk hvor amerikansk soul pop forenes med elementer fra impressionistisk klassisk musik.

I september 2023 udgav hun sin debut EP Oceans Away og har siden spillet headline koncert på RUST og Musikhuset København. Hun optræder live som sanger og pianist og holder sig ikke tilbage fra at blande drømmende klaverspil med rockede guitarsoloer og jazzede saxofonmelodier. SIGRID EVAs musik er gennemtrængende og historiefortællende, med tekster der formår at fange publikum med en dyb forståelse af de mest menneskelige følelser.

Min Veninde Signe

MinVenindeSigne_kvadrat

MIN VENINDE SIGNE skriver dansksprogede sange om morgenkaffe og blæsevejr. Hun skriver om relationer i alle afskygninger – til venner, familie, flirts, kærester og sig selv.

Sangene er nærværende og ærlige, og kredser om de små ting i hverdagen og de store ting i livet. MIN VENINDE SIGNE håber, at du kan genkende lidt af dig selv i det hele.

FLERE KONCERTER