fbpx

Sasha Adrian + Dupont

AS+D

Føj til kalender

DEL

SashaAdrian_kvadrat

Sasha Adrian

Sasha Adrian

I en kraftfuld kontrast mellem distortionguitarer og Sasha Adrians lyse, fortællende vokal opstår et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt. Hun dyrker lyden af det uperfekte, som hun sætter i dragende melodiøse rammer, der både afvæbner og omslutter lytteren.

Hun har et vidt dynamisk spænd, og bruger kontrasten mellem hviskende tilståelser og ‘don’t give a f*ck’ smadder til at skabe en ærlig og ligefrem musikalsk oplevelse. I sangenes ublufærdighed, inviteres publikum ind i et åndsfællesskab, hvor intet er for stort eller for småt, hvor der er plads til både de voldsomme sår og det usynlige net af tanker, der kan holde os fast, og hvor musikken kan sige ‘jeg ser dig’.

Inspireret af navne som Julia Jacklin, Phoebe Bridgers og Snail mail, møder vi i både lyden og lyrikken, modet til at vende vrangen ud i fortællinger om kærlighed, svigt blå mærker og forsøget på at reparere forholdet til egen krop, når ens grænser er blevet overtrådt.

Sasha Adrian udgav sin debut EP Token (Celebration Records) i oktober ‘23, ovenpå to singler og en musikvideo. Hun er allerede nu i studiet og arbejder på den næste udgivelse, man kan forvente at høre nyt om inden det nye år.

Dupont

Dupont

Dupont

Dupont er et nyt og spirende projekt med store ambitioner, bestående af Casper Schriver og Mikkel Harding Hintze.

I 2023 har Dupont udgivet deres første single Aviao og arbejder lige nu på deres første EP Moonquake.

Musikken er let at tage ind i et spænd fra folk/pop/country med jazzede toner, over i det mere dystre, melankolske komplimenteret af elektroniske elementer. Man kan stå op, sidde ned, ligge sidelæns. Musikken skal høres, mærkes og opleves.

FLERE KONCERTER