fbpx

Penny Flows // barejegvarmig // Tiger På Spring // Sankt Baldrian

FatterEskilPrisen_1920x1050

For 10. gang afholder Fatter Eskil i samarbejde med TAK ROCK! konkurrencen for danske upcoming bands/artister. 

Med et 10 års jubilæum udvides hovedpræmierne. Vinderen af Fatter Eskil Prisen 2024 vinder 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til livesessions produceret af Tapetown, en optræden på LiveCamp 2024 samt karrieresparringssessions med Account The Beat.

Gennem hele konkurrencen skal vinderen findes med hjælp fra en dommerjury bestående af kompetente og etablerede medlemmer fra det aarhusianske musikmiljø samt fra den danske musikbranche.

Semifinaler finder sted i maj og finalen 22. juni 2024.

Føj til kalender

DEL

Penny Flows

Penny Flows

Den danske singer-songwriter Pernille Karlsen, aka Penny Flows, vender hjem efter en lang rejse i Costa Rica med ny musik på hjertet.

Sangene er sårbare fortællinger om at tro på sig selv og finde styrken i den autentiske stemme.

Musikken rammer hele følelsesregisteret, fra sorg og frygt til uendelig kærlighed. I løbet af de sidste 4 år er Penny gået fra at synge i badet til at spille på restauranter og hoteller samt udgive musik og arrangere intim koncerter som selvstændig kunstner.

Pennys musik er rå og autentisk, hvilket opfordrer lytteren til at åbne hjertet og mærke sig selv.

barejegvarmig

barejegvarmig

barejegvarmig er hiphop fra Aarhus.

barejegvarmig er umiddelbar dansksproget musik pakket ind i et farverigt og quirky univers. Her er der plads til både forvirring og nysgerrighed, poesi og klicheer.

Tiger På Spring

Tiger På Spring

Med stor publikumskontakt og manisk energi, beskrives temaer som det voldelige forhold og afgrundsdybe svigt.

Genren er Party/Punk og Nu-indie rock, og Tiger På Spring optræder jævnligt på Grønland og Færøerne og har radioplay på fire kontinenter i rygsækken.

Singlen Into the Light (2024) er en fornem repræsentation af det glubske live-udtryk.

Sankt Baldrian

Sankt Baldrian

Sankt Baldrian er opstået som en musikalsk legesyge mellem forsanger Frederik Lunøe og guitarist Martin Langvad, hvor flere medlemmer senere hen er kommet til, så bandet nu tæller otte medlemmer.

Naturen og roen er et centralt tema i musik og lyrik, som man også bemærker i navnet, hvor soveurten “Baldrian” har fået helgenstatus og agerer alter ego for det overordnede udtryk.

Sangene er skrevet i naturlige omgivelser på Brendstrupgaard lidt uden for Aarhus, hvor bandet øver og flere bandmedlemmer tilmed bor.

Musikken er defineret af guitar, bas, trommer og klaver, som komplementeres af en messingblæser duo bestående af trombone og trumpet. Dette giver sangene plads til, at kunne spænde mellem intime folk- melodier, til storladne musikkompositioner.

FLERE KONCERTER