fbpx

Northophere + SPEEDSLUT

n+s

Føj til kalender

DEL

Northophere_kvadrat

Northophere

Aarhusianske NORTHOPHERE er et rockband der forener rock- og metalgenren til en fusion af hårdtslående riffs, catchy melodier og episke omkvæd.

Ved at udforske forskellige musikalske genrer og stilarter, blander NORTHOPHERE hård rock og metal med pop-sensibiliteter og progressiv kompleksitet.

Inspireret af bands som Metallica, Porcupine Tree, Ghost, A Perfect Circle, VOLA, Gojira, Meshuggah og Siamese, har NORTHOPHERE en vision om at skabe deres egen lyd og identitet inden for rock- og metalscenen.

SPEEDSLUT

SPEEDSLUT

Fra Aalborg kommer SPEEDSLUT fra metalundergrunden med rå intensitet, inspireret fra start 80’ernes metalscene.

Som et lynnedslag af drift, power og fandenivoldskhed leverer SPEEDSLUT elektriske riffs og grundvoldsrystende trommer, der med garanti får ethvert spillested til at sitre og skælve!

Bandet begyndte deres musikalske rejse med et brag da de delte scenen med de canadiske metallegender VOIVOD og har sidenhen modtaget positiv omtale for deres eksplosive liveshows.

Fra festivaler til undergrundspillesteder vil SPEEDSLUT nu fængsle et globalt publikum. Med rødder i speedmetal er SPEEDSLUT autentisk og en force sat til at markerer sig på alverdens scener.

“Prepare for the onslaught. Speedslut is coming, and they’re bringing the thunder!

FLERE KONCERTER