fbpx

Natskygge + Red Relations

Nat+Red

Det bliver psykedelisk, alternativt og tung rock når Natskygge & Red Relations rammer Fatter Eskil 20. september

Føj til kalender

DEL

Natskygge_kvadrat

Natskygge

I bandet NATSKYGGE findes nutidens svar på dansk spacerock. Det er psykedelisk, dansksproget rock med et dragende stemningsbillede.

Musikken varierer fra lyse glade hippie numre til de tungere fuzz’ede passager og jamstykker. Tunge melankolske luner blander sig med et drømmende univers der, ikke mindst understreget af lyrikken, tydeliggør at Natskygge har en udvidende indflydelse på den menneskelige bevidsthed.

Kombination af knastør fuzzguitar, klassiske psych og space elementer, og tunge doom-inspirerede kompositioner, giver lytteren et nyt bud på en genremæssig mutation; Garagespace.

Med Natskygge venter et overbevisende rockshow baseret på godt håndværk, leveret på originalt vintage udstyr.

Red Relations

Red Relations_kvadrat

Kvartetten RED RELATIONS spiller hård rock i moderne udgave med referencer til alternative og pop-rock, hvor lyden drager inspiration fra bands som Dizzy Mizz Lizzy, Foo Fighters og Muse.

Med tre udgivne singler samt debut EP’en “RR” har Red Relations allerede fået dansk og international opbakning på diverse radiostationer og med en sommerturné der bl.a. inkluderer Samsø Festival ser bandet frem mod et efterår i musikkens tegn på flere danske scener.

FLERE KONCERTER