fbpx

Le Freak

Højer & Co

le freak

LE FREAK

I mere end 25 år har LE FREAK optrådt med egne musikalske fortolkninger af de største discohits på et utal af de danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents.

I 2011 fik orkestret massiv omtale i de danske medier, da det deltog i DMGP med publikumsfavoritten ”25 Hours a Day”. Den farverige optræden øgede efterspørgslen på bandet, der fulgte op på succesen ved at udgive sit første studiealbum.

LE FREAK trækker på årelang erfaring og har bl.a. spillet support for Anastacia, været kåret som årets livenavn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, været afsluttende act for Copenhagen Pride på et fyldt Rådhuspladsen, blevet hentet til udlandet for at underholde de danske tropper i Afghanistan, det danske handelskammer i Beijing og i kulturhuset i Nuuk.

Bandet har givet udsolgte koncerter på spillesteder og i haller landet over og står øverst på ønskelisten til mange firmaevents. Orkestret giver altid publikum en eksklusiv oplevelse, hvor ikke kun musikken, men i særdeleshed også bandets live performance er i højsæde.

LE FREAK er uden tvivl et af Danmarks absolut bedste partybands!

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter