fbpx

KOSHI WAZA + KÖZ

Koshiwaza-koz

Føj til kalender

DEL

koshiwaza_kvadrat

KOSHI WAZA

KOSHI WAZA

Forvent groovy beats, poppede melodier og legende instrumental jazz!

Koshi Waza er en aarhusiansk kvartet der har taget sit navn fra en række kasteteknikker i judo, der alle indbefatter brugen af hofter – hofter, der også kan bruges, når man bliver ramt af musikken! Som mushin i judo giver Koshi Waza en oplagt mulighed for at man sammen kan glemme sig selv lidt og blive opslugt af øjeblikket.

Bandet blev stiftet i 2018 af Michael Aachmann, der høster inspiration fra kunstnere som Bob Reynolds, Snarky Puppy, Butcher Brown, RH-Factor, Moonchild m.fl.

Bandets fælles kompositorisk proces sikrer et musikalsk udtryk med en klar sound. Universet er legende og udfordrende med visionen om altid at nå ud over scenekanten.

Koshi Waza har knoklet på højtryk og udarbejdet eget materiale af høj kvalitet med det formål at introducere det for publikum inden det kulminerer i udgivelsen af et debutalbum.

Koshi Waza er:
Michael Aachmann (Saxofon)
Casper Gamborg (Bas)
Frederik Olsen (Guitar)
Andreas Nielsen (Trommer)

KÖZ

koz_kvadrat

KÖZ

Med melankolske vokaler svævende over bandets eksperimenterende beats forener KÖZ ny nordisk sangskrivning med dansable rytmer.

Når kollektivet træder ind på scenen, trækker de tråde fra hele verden hjem til det kolde nord, og tager publikum med på sonisk opdagelsesrejse i deres univers.

Musikken skrives i fællesskab, og den kollektive energi deler bandet med publikum – både eufori og melankoli.

FLERE KONCERTER