fbpx

KALA LUNA + Marie Olsen

KALA+Marie

Føj til kalender

DEL

KALA LUNA_kvadrat

KALA LUNA

Bag kunstnernavnet KALA LUNA, gemmer sig 24-årige nordjyske Katrine Lundsteen Lauritzen, der sammen med sit band spiller indiepop med gennemborende tekster, der tager fat på sårbare emner som bl.a. sorg, kærlighed og frygt, og giver lytteren noget at tænke over.

Den skrøbelige lyrik er pakket ind i en dyne af spacy temaer og storslåede omkvæd, og tager dig med ind i et drømmende univers af fine, poppede melodier, hvor kreativiteten får lov at løbe frit.

Katrine har spillet musik stort set hele sit liv, og komponeret og skrevet sine egne sange siden hun ramte teenagealderen. Kvaliteten siden da er steget markant, men én ting har altid været helt sikkert:
Det skal handle om noget, have et budskab – og så skal det røre folk, det skal kunne bruges til noget.

For Katrine selv er sangskrivningen en slags håndteringsmekanisme, der hjælper hende med at bearbejde særlige episoder i livet, og sangene skal minde hende om at hun sagtens kan komme igennem disse episoder. Hun håber på at andre kan bruge dem til det samme – en slags reminder om
at man aldrig er alene, og at det er okay at føle sine følelser.

På trods af at KALA LUNA er et helt nyt navn på den danske musikscene, er der ingen tvivl om at musikken, der er skabt ud fra nogle af livets skæve og sårbare øjeblikke, kommer indefra og har et vigtigt budskab med sig.

Marie Olsen

MarieOlsen_kvadrat

Et nyt, glimtende stjerneskud på den danske musikscene.

Marie beskrives bedst som en melankolsk, singer-songwriter pop artist.
Hun bringer følsomt klaver- og guitarspil sammen med sin lyse klang og sine store ord.

Marie synger både på dansk og engelsk og hun formår, med sin historiefortælling og sit lys fra mørke tider i livet, at komme helt ind under huden på publikum.

Sange som No More Pain, Lys og Hjertebrud beskriver hendes dybe følelser af både sorg, kærlighed og håb.

Marie udgav i efteråret 2022 EP’en One More Ride og vandt musikkonkurrencen Battle Of Sound. Nu er hun aktuel med nye danske sange.

FLERE KONCERTER