fbpx

Josa Barck

Josa Barck 26APRI

Med popmusikken i opbrud kan du opleve JOSA BARCK og KARLO (support) drage dig med ind i en farverig og eksperimenterende musikalsk verden

Føj til kalender

DEL

Josa Barck 26APRI_1920x1920

Josa Barck

JOSA BARCK er en ener i det danske musiklandskab. Med en musikalitet udover det sædvanlige udfordrer han, med lige dele lyst og evne, den gængse popskabelon.

Der er noget umiskendeligt optimistisk over JOSA BARCK, der manifesterer sig i både lyrikken og det farvestrålende lydunivers. Hele universet er gennemsyret af en grundlæggende tro på fremtiden, og en urokkelig tro på, at bedre tider venter forude.

JOSA BARCK forventer og drømmer om en lys fremtid, men uden på noget tidspunkt at tabe blikket for nuets skønhed. Musikalsk lægger JOSA BARCK sig lige i mellemrummet, hvor Bowies kindben stod allerskarpest, og David Byrne (stadig) bare gik i gråt jakkesæt – hvor Talking Heads efterhånden havde lært at spille, og verden lige havde opdaget Juno 60.

Siden debutalbummet ‘Keep Your Batteries Warm’ i 2018 som fik en fantastisk modtagelse både i Danmark og i udlandet, er der føjet yderligere fem udgivelser til kataloget, samt intensiv koncertaktivitet i både DK og Tyskland.

Karlo

Karlo 26APRI

KARLO leverer stærke engelsksprogede sange og melodier, som vil hænge fast mange dage efter hans show.

Med musik, der centrerer sig omkring det poppede univers, drager KARLO (Peter Krogh) og producer Jakob Hvid også inspiration fra genrer såsom hiphop og R&B. Sammen skaber de musik, som kan sættes på hvad end du cruiser langs stranden, varmer op til fredag aften eller har brug for tid til reflektion.

Genre-fusionerne er ikke det første, du vil bide mærke i, når musikken fylder det varme lokale ud i alle hjørner, og KARLO indtager scenen med sit liveband. KARLO leverer nemlig en ørehængende og stærk vokal, som skinner igennem på alle hans numre.

KARLO vil bruge sin platform som musiker til at tale ind i den danske ungdom og give dem en stemme, de kan relatere til. Med musikken skriver KARLO derfor personlige tekster, som berører emner, mange selv har oplevet på egen krop og sjæl.

FLERE KONCERTER