fbpx

Jessica Florence // In Inkra // TELUS // Dense

FatterEskilPrisen_1920x1050

For 10. gang afholder Fatter Eskil i samarbejde med TAK ROCK! konkurrencen for danske upcoming bands/artister. 

Med et 10 års jubilæum udvides hovedpræmierne. Vinderen af Fatter Eskil Prisen 2024 vinder 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til livesessions produceret af Tapetown, en optræden på LiveCamp 2024 samt karrieresparringssessions med Account The Beat.

Gennem hele konkurrencen skal vinderen findes med hjælp fra en dommerjury bestående af kompetente og etablerede medlemmer fra det aarhusianske musikmiljø samt fra den danske musikbranche.

Semifinaler finder sted i maj og finalen 22. juni 2024.

Føj til kalender

DEL

Jessica Florence

Jessica Florence

Når den østlige vind møder den arktiske kulde slår sig ned på den skandinaviske eng Jessica Florence er en sanger/sangskriver, som har musikalske rødder fra forskellige lande.

Hun er født i Indonesien og har boet i Grønland i 12 år indtil hun flyttede til Danmark i 2017. Dette har en indflydelse på hendes musikalske stil, med sange der er skrevet på både engelsk, dansk samt grønlandsk.

Jessicas sange skaffer et farverigt og ægte billede af følelser og de forskellige tanker et menneske kan have

In Inkra

In Inkra

Med inspiration fra bl.a. punk, post-punk og crank wave, giver In Inkra deres bud på uhøjtidelig og aggressiv rockmusik.

Teksterne kredser om temaer som kærlighed og venskab, som indflettes i fiktive universer præget af både melankoli, satire og selvironi.

TELUS

TELUS

TELUS er en ung dansk post-punkgruppe, der med upolerede følelser indtager scenen.

I grænselandet mellem post-punk, alternativ og pop, smelter en følelsesladet vokal sammen med hårdtslående trommer, fængende melodier og atmosfæriske lyduniverser.

Bandet har skabt en dynamisk lyd, der både indeholder opløftende melodier, de tungere shoegaze-inspirerede stykker, samt store sårbare ballader om livet.

Dense

Dense

Dense er et nyt alternativt-indierock band. Deres lyd er sammenstødet mellem det idylliske og det forstemmende, denne melodiske lyd er til tider både energisk, intim og ikke mindst tæt som navnet afspejler.

Dense er inspireret af shoegaze med bandmedlemmer fra Silkeborg, Aalborg, Aarhus og Viborg.

FLERE KONCERTER