fbpx

Ida Lilja + Mads Langelund

IL+ML

Føj til kalender

DEL

Ida Lija_kvadrat

Ida Lilja

Ida Lilja er navnet på den danske singer-songwriter og producer, der trods sit nordiske navn serverer overraskende, gedigne ørehængere, der er alt andet end bange af sig!

Et resultat af sammensmeltningen mellem et ærligt, menneskeligt tekstunivers og vokal-båret elektronisk popmusik, der med sin punkede intensitet nægter at stå stille.

Der er noget på hjerte og noget på spil, når Ida Lilja inviterer til at spejle sig og finde styrke i vores sårbarhed. Det vi andre ellers går og gemmer på, bringes frem i lyset og på den måde består sangene som kamp-knytnæve for mentalt helbred.

Mads Langelund

MadsLangelund_kvadrat

Rock, pop, indie, nostalgi, kærlighed og rå energi smelter sammen når Mads Langelund præsenterer velproduceret, rock/pop.

De fængende sange rummer små og store fortællinger, følelser og fraktioner af livets op og nedture. Musikken bliver til i skæringspunktet mellem produktioner fra Mads Langelund’s eget soveværelse og i samarbejde med nogle af de dygtigste producere på den danske scene.

Der er plads til store synthflader, iørefaldende guitar-riffs, stadiumtunge trommer og smukke vokalproduktioner i Langelunds univers.

FLERE KONCERTER