fbpx

HUNNID22 // HIBIZKUS // Northophere // efteraar

FatterEskilPrisen_1920x1050

For 10. gang afholder Fatter Eskil i samarbejde med TAK ROCK! konkurrencen for danske upcoming bands/artister. 

Med et 10 års jubilæum udvides hovedpræmierne. Vinderen af Fatter Eskil Prisen 2024 vinder 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til livesessions produceret af Tapetown, en optræden på LiveCamp 2024 samt karrieresparringssessions med Account The Beat.

Gennem hele konkurrencen skal vinderen findes med hjælp fra en dommerjury bestående af kompetente og etablerede medlemmer fra det aarhusianske musikmiljø samt fra den danske musikbranche.

Semifinaler finder sted i maj og finalen 22. juni 2024.

Føj til kalender

DEL

HUNND22

HUNNID22

Hiphop-kollektivet HUNNID22 er efterhånden en gruppe, som ikke kan defineres på genren.

Det nyskabende kollektiv fra Aarhus V, arbejder på at skubbe grænser og udfordrer hele hiphop scenen i Danmark, med deres avantgarde tilgang til at skabe musikalske kompositioner, der går fra at være hårdtslående og energiske, til at være ørehængende og pakket med soul.

Med medieomtale fra de største musikmagasiner i Danmark, er HUNNID22 klart en af dem, som man skal holde øje med nu, og i fremtiden. Med en lyd der er lyrisk legende, fyldt med sprængfulde flows og nærmest upoleret men autentisk, kan de slet ikke sammenlignes med nogle andre.

HIBIZKUS

HIBIZKUS

Hibizkus er et band formet i august 2023.

Hibizkus’ musik genre kan bedst beskrives som rock punk med en snært af pop punk og post punk.

Bandet består af, Sebastian (Vokal/Bas), Jeppe (Guitar), Thomas (Trommer), og Laurits (Guitar).

Hibizkus’ tekster er inspireret af den hårde dagligdag i ungdomslivet, det psykiske pres der ligges på ungdommen i dag og Jantelovskritik.

Northophere

Northophere

Aarhusianske Northophere er et alternativt-rock band der forener rock- og metalgenren med en fusion af hårdtslående riffs, catchy melodier og episke omkvæd.

Ved at udforske forskellige musikalske dynamikker og kompleksiteter blander Northophere stilarter samt genrer til et univers der er deres helt eget.

efteraar

efteraar

efteraar spiller dansksproget indiepop/rock, inspireret af kunstnere som Tårn, Guldimund, Barselona og Peter Sommer.

Bandet har siden deres dannelse i 2022 balanceret mellem kraften fra popmelodier og et eksperimenterende indie-univers, der både forsøger at forføre, udfordre og danne rammerne for refleksion.

efteraars sange udforsker den spirende desperation og længsel efter forbindelse, som kan opstå i midten af tyverne, når nogle får fuldtidsjobs, børn og hus, mens andre knap nok har fundet ud af uddannelse, kærlighed eller ærlighed.

Bandet er aktuel med sangen kommer når du kalder, der er tredje single fra gruppens debut EP, som forventes ude i foråret 2024.

FLERE KONCERTER