fbpx

Guns N’ Roses Tribute

Morten Morville

GunsNRoses

Guns N’ Roses Tribute

Guns N’ Roses Tribute er et band dedikeret til at hylde et af rockens allerstørste navne: Guns N’ Roses. Alt hvad Guns N’ Roses Tribute leverer, er overrislet med kærlighed og ydmyghed til musikken og numrene bliver træfsikkert braget ud af højtalerne med en twist af originalernes egne liveversioner.

Bandet spiller alle mesterværkerne fra Guns N’ Roses’ imponerende bagkatalog. Få et genlyt med klassikere som Paradise City, Welcome To The Jungle, Sweet Child O’ Mine og November Rain, hvor de lyder bedst – nemlig live.

Guns N’ Roses Tribute blev dannet i 2003 af Christian Borregaard på mikrofonen sammen med Nils Glasius som kører det onde backbonebeat af en Izzy Stradlin-rytmeguitar. Derudover, på den lange, firestrengede, finder man Mr. Basgroove – Thomas Povlsen – og på leadguitar, har bandet det tætteste man kommer på Slash; Jakob Aagaard Nielsen. Jakob ER Slash. Og til at holde sammen på tropperne, den hårdkogte rytmegeneral, trommeslager Allan Madsen.

Guns N’ Roses Tribute har de sidste 21 år spillet et hav af koncerter spredt ud over det ganske land, fra de store festivalscener til intime og svedige spillesteder, så hvis du ikke så originalerne i deres velmagtsdage tilbage i ’93 på Gentofte Stadion, kan du finde oprejsning her. Du kommer aldrig tættere på!

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter