fbpx

FEP23 Semifinale #2

FatterEskilPrisen_1920x1050

Fatter Eskil Prisen er en konkurrence for upcoming bands/artister med eget materiale, som i 2023 afholdes for niende gang på Fatter Eskil. De 16 udvalgte bands er udpeget af et særligt udvalg bestående af repræsentanter fra musikbranchen.

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK, Tapetown, LiveCamp, Dansk Musiker Forbund og Gramex. Læs mere om FEP23 her

Føj til kalender

DEL

Danefae

Danefae

Danefae er en spirende og unik gruppe, som skiller sig ud på den danske rockscene.

Med inspiration fra både den danske sangskat og metallens verden, rummer musikken noget for enhver smag i en kombination, der ikke høres mange steder. Lad dig fordybe i de store værker og syng med på catchy omkvæd – Danefae er kommet for at blive.

SKUNK MAMA

Skunk Mama

Har du nogensinde skidt i bukserne på et fyldt tog, efter du er blevet slået op med?

Livet er frygteligt, men også finurligt, og det synger anti-folk musikeren Skunk Mama om til lungerne brænder.

Syng med på sange som If I Cry Hard Enough (Will You Love Me Again), My Bloody Vagentine og SelvporTRÆT!

William Gerdes

William Gerdes

Gennem tunge og energiske elektroniske kompositioner forener William Gerdes installationskunstens eksperimenter med hiphoppens og poppens relaterbare ærlighed.

Centralt i sangene står vokalen og processeringen af samme, der gennem selvbyggede mikrofoner og specialdesignet beklædning får en nærmest fysisk karakter, som på samme tid er dragende og
fremmedgørende.

REPLIKA

REPLIKA

Punkens vrede vokal og de postmoderne tekstsammensætninger mødes i ekstase når REPLIKA slår den første tone an.

REPLIKA placerer sig selv i en kasse, de selv er herrer over. Musikken bliver skabt i et slidt øvelokale: Upolerede, uforskammede og usammenhængende.

FLERE KONCERTER