fbpx

FEP23 Semifinale #1

FatterEskilPrisen_1920x1050

Fatter Eskil Prisen er en konkurrence for upcoming bands/artister med eget materiale, som i 2023 afholdes for niende gang på Fatter Eskil. De 16 udvalgte bands er udpeget af et særligt udvalg bestående af repræsentanter fra musikbranchen.

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK, Tapetown, LiveCamp, Dansk Musiker Forbund og Gramex. Læs mere om FEP23 her

Føj til kalender

DEL

Salon Noir

SALON NOIR

Salon Noir bygger på et barndomsvenskab, og efter år i øvelokalet er Salon Noirs lyd inspireret af 90’ernes rockscene med input fra blødere, alternativt rock.

Bassisten Daniel Zico, guitaristen Asger Falstie-Jensen, trommeslageren Sebastian Fammé og guitaristen samt forsanger Solveig Bach vil give publikum en fængende oplevelse af nyfortolket rock.

Möss

Möss1

Bandet möss er et nyt og endnu uskrevet blad, der har rødder i Djursland. De fem venner, som bandet består af, prøver gennem deres indie-rock kompositioner, at præsentere publikum for melankoliens mange ansigter.

Lyden skifter mellem det store og det spinkle, når Möss indtager rummet. Her skaber tonerne et lydunivers, som sammen med deres ærlige tekster ønsker at sætte et aftryk i publikum og
samtidig inviterer dem til at føle og opleve.

Möss eksperimenterer indenfor indie/alternativ rock, og er ikke bange for at være anderledes, og dy fra tidens trends.

proto typen-kopi

PROTO TYPEN

Proto Typen er et artist projekt igangsat af den 25-årige sangskriver Bjørn Høyer.

Musikken dyrker den energi, der ligger i det uperfekte og det umiddelbare. Universest er melodisk, hvor de historiefortællende tekster bygger på bløde værdier.

Projektet startede i 2020 i forbindelse med en praktikperiode i København, hvor Bjørn skulle lave en podcast om punk. Bjørn havde købt en mikrofon til at lave interviews med, men da Corona-pandemiens anden bølge ramte, blev den primært brugt til at indspille pladens første demoer.

Sangene fra det kommende debutalbum “Blød Punk”, er nu klar til at blive vist frem live.

Echo, Bravo

Echo Bravo

Echo, Bravo er et post-punkband med genremæssigt afsæt i bl.a. punk og støjrock.

Den københavnske kvintet består af en bassist, guitarist, sanger, trommeslager og en trompetist. På scenen skabes der en transcenderende atmosfære og en psykedelisk lyd præget af skrevne sange og krautet improvisation.

FLERE KONCERTER