fbpx

FEP 23 – finale

FEP23 FINALE_coverbillede

𝐅𝐀𝐓𝐓𝐄𝐑 𝐄𝐒𝐊𝐈𝐋 𝐏𝐑𝐈𝐒𝐄𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟑: 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐄𝐍
Med et hav af ansøgninger, 16 udvalgte bands/artister, fire indledende runder og to semifinaler står vi nu ved FINALEN. Fire fantastiske og talentfulde acts kæmper om prisen som vinder af Fatter Eskil Prisen 2023!

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK, Tapetown, LiveCamp, Dansk Musiker Forbund og Gramex. Årets hovedpræmie er 25.000 kr. fra TAK ROCK øremærket til studieindspilninger eller live session optagelse hos Tapetown samt optræden på Smukfest’s LiveCamp 2023.

Årets dommerpanel:
Mille Raaby Jensen, Spotfestival
Thomas Lassen, kill, beat… repeat
Søren Zahle, Studio Communale
Jonna Aspeklev, Tapetown
Julie Reggelsen, Fatter Eskil

Føj til kalender

DEL

Skunk Mama

SKUNK MAMA

Har du nogensinde skidt i bukserne på et fyldt tog, efter du er blevet slået op med?

Livet er frygteligt, men også finurligt, og det synger anti-folk musikeren SKUNK MAMA om til lungerne brænder.

Syng med på sange som If I Cry Hard Enough (Will You Love Me Again), My Bloody Vagentine og SelvporTRÆT!

ECHO, BRAVO

Echo Bravo

Med et genremæssigt afsæt i bl.a. punk og støjrock er ECHO, BRAVO et post-punkband.

Den københavnske kvintet består af en bassist, guitarist, sanger, trommeslager og en trompetist. På scenen skabes der en transcenderende atmosfære og en psykedelisk lyd præget af skrevne sange og krautet improvisation.

William Gerdes

WILLIAM GERDES

Gennem tunge og energiske elektroniske kompositioner forener WILLIAM GERDES installationskunstens eksperimenter med hiphoppens og poppens relaterbare ærlighed.

Centralt i sangene står vokalen og processeringen af samme, der gennem selvbyggede mikrofoner og specialdesignet beklædning får en nærmest fysisk karakter, som på samme tid er dragende og fremmedgørende.

SALON NOIR

Salon Noir

Salon Noir bygger på et barndomsvenskab, og efter år i øvelokalet er Salon Noirs lyd inspireret af 90’ernes rockscene med input fra blødere, alternativt rock.

Bassisten Daniel Zico, guitaristen Asger Falstie-Jensen, trommeslageren Sebastian Fammé og guitaristen samt forsanger Solveig Bach vil give publikum en fængende oplevelse af nyfortolket rock.

FLERE KONCERTER