fbpx

efteraar // In Inkra // OMVÆNDT // barejegvarmig

FatterEskilPrisen_1920x1050

For 10. gang afholder Fatter Eskil i samarbejde med TAK ROCK! konkurrencen for danske upcoming bands/artister. 

Med et 10 års jubilæum udvides hovedpræmierne. Vinderen af Fatter Eskil Prisen 2024 vinder 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til livesessions produceret af Tapetown, en optræden på LiveCamp 2024 samt karrieresparringssessions med Account The Beat.

Gennem hele konkurrencen skal vinderen findes med hjælp fra en dommerjury bestående af kompetente og etablerede medlemmer fra det aarhusianske musikmiljø samt fra den danske musikbranche.

Finalen finder sted 22. juni 2024.

Føj til kalender

DEL

efteraar

efteraar

efteraar spiller dansksproget indiepop/rock, inspireret af kunstnere som Tårn, Guldimund, Barselona og Peter Sommer.

Bandet har siden deres dannelse i 2022 balanceret mellem kraften fra popmelodier og et eksperimenterende indie-univers, der både forsøger at forføre, udfordre og danne rammerne for refleksion.

efteraars sange udforsker den spirende desperation og længsel efter forbindelse, som kan opstå i midten af tyverne, når nogle får fuldtidsjobs, børn og hus, mens andre knap nok har fundet ud af uddannelse, kærlighed eller ærlighed.

Bandet er aktuel med sangen kommer når du kalder, der er tredje single fra gruppens debut EP, som forventes ude i foråret 2024.

In Inkra

In Inkra

Med inspiration fra bl.a. punk, post-punk og crank wave, giver In Inkra deres bud på uhøjtidelig og aggressiv rockmusik.

Teksterne kredser om temaer som kærlighed og venskab, som indflettes i fiktive universer præget af både melankoli, satire og selvironi.

OMVÆNDT

OMVÆNDT

OMVÆNDT er et Aarhus baseret dansksproget indieband bestående af fem unge knivskarpe musikanter.

I OMVÆNDT skabes deres egen lyd ved at kombinere forskellige genre, såom rock, pop, indie og alt imellem.

Det skal være det catchy, det skal være fedt og sidst, men ikke mindst, gøres det nytænkende og på deres egen måde.

barejegvarmig

barejegvarmig

barejegvarmig er hiphop fra Aarhus.

barejegvarmig er umiddelbar dansksproget musik pakket ind i et farverigt og quirky univers. Her er der plads til både forvirring og nysgerrighed, poesi og klicheer.

FLERE KONCERTER