fbpx

Fatter Eskil 50 år: Ida Nielsen & The FunkBots

Ida Nielsen

I år fylder Fatter Eskil 50 år og IDA NIELSEN lægger vejen forbi med verdensklasse funk-bas på vores ydmyge scene til et funky brag af en jubilæumsfejring!

IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS

Hun spillede for den legendariske kunstner Prince fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession med verdensstjernen, kom IDA NIELSEN med som bassist i Prince & The New Power Generation, og i 2013 blev hun også en del af power-kvartetten Prince & 3rdeyegirl.

Som medlem af 3rdeyegirl og NPG har IDA NIELSEN turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows.

IDA NIELSEN vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere og sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen og har siden spillet adskillige koncertturnéer her i landet samt turneret i det meste af verden, herunder bl.a. i Kina og bredt i Asien samt i store dele af Europa, USA og  Zanzibar.

IDA NIELSEN har udgivet tre albums: Turnitup fra 2017, Time 2 Stop Worrying fra 2019 og 02022020 fra 2020. Hun har stødt og roligt opbygget sig et stort og trofast publikum, som (igen) har fået øjnene op for den yderst charmerende og sprudlende artist, som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Det er vist ikke for meget sagt, at IDA NIELSEN her tilhører den absolutte verdenselite.

IDA NIELSEN & THE FUNKTBOTS starter en funky fest op – og de ser sig ikke tilbage. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald og iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl og selvfølgelig masser af bas!

Og ja, er man til Prince, er man også til IDA NIELSEN!

IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS:
Ida Nielsen – bas, vokal
Kuku Agami – rap
Oliver Engqvist – guitar, kor
Phong Le – keys
David Haynes – trommer

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter