fbpx

Fatter Escobar: Ice Cold Winter

Fatter Escobar_pict

Fatter Escobar: Special Edition

Fatter Escobar er tilbage, nu på en on(d)sdag!
4 lækre bands fra dansk rock og metal undergrund.

Thus
Thus er spritnyt melodisk døds- og thrash-metalband fra Aarhus.
Et helt nyt skud på den danske metalstamme, men består af særdeles kompetente musikere med erfaring fra et væld af bands som Chronicle, Mother of All, Polars Collide, Withering Surface, Defacing God, Statement, Livløs (live) og mange flere.

Derfor bærer musikken og performance også præg af et professionelt og fokuseret udtryk – vi ved, hvad vi vil, og hvordan en medrivende koncert skrues sammen.

CHÆK
CHÆK er et nyt dansk band, der spiller punk med inspiration fra lidt af hvert. Bandet består af fire unge musikere fra Aarhus, og med en høj energi og hurtig musik, er det svært at stå stille når CHÆK indtager scenen.

Med ungdomsoprør i hjertet og forstærkere skruet op på MAX, har CHÆK allerede spillet op til smadderfest rundt på aarhusianske scener, og festen bliver kun vildere.

Towlig
I en blanding af metal, rock og punk har århusianske Towlig skabt deres helt eget tekstlige og musikalske univers.

Med en nyskabende tilgang spiller Towlig heavyrock, som går til rockkonventionerne på en anderledes måde – en måde, der vil ryste op i din indre samfundskritiker. Med inspirationskilder som Kvelertak, Ghost, I’ll Be Damned, Viagra Boys og System Of A Down blander bandet det bedste fra alle hylder.

Sickseed
Sickseed er et dansk metalband grundlagt i 1999. Bandet består af fem medlemmer og er kendt for deres unikke fusion af death metal, black metal, hardcore og nu metal. Deres seneste album, “Goregeous,” udkom i 2022 og har allerede skabt bølger i den danske musikscene.

 

Dørene åbenr kl. 19:00
Første band spiller kl. 20:00

Afterparty er på Escobar efter sidste koncert på Fatter Eskil.

Føj til kalender

DEL

FLERE KONCERTER