fbpx

De Fleste + Leeek

De Fleste+Leeek

Kom og giv dig hen til tempofyldt rock og indiepop når De Fleste + Leeek spiller sommeren i møde på Fatter Eskil 24. maj

Føj til kalender

DEL

De Fleste 24MAJ

De Fleste

Bandet DE FLESTE er tempofyldt, dansksproget (synth)rock.

DE FLESTE leverer deres bud på lyden af livet i midt-20’erne, de sene, farverige nætter i storbyen og en angst for at blive en voksen skikkelse af sig selv med et 9-17-job.

DE FLESTE består af de fem venner Erik Malling Beck (keys), Emil Sikjær Schlosser (guitar), Alexander Mertz (bas) og Magnus Mølgaard Andersen (vokal), der deler en kærlighed til både rock og elektronisk musik.

Med deres tempofyldte rock lyder DE FLESTE til tider som en blanding af VETO og White Lies, hvis de mødtes i et lille studie og begyndte at lave hurtig rockmusik på dansk.

Bandet står overfor release af deres debut-EP i marts. Derfor drager DE FLESTE ud i det ganske danske land for at dele musikken. Første singlen “Litauen” og anden singlen “Drømmer” er allerede blevet anbefalet af Karrierekanonen, spillet i Uniradioen og added til Bands of Tomorrows ‘Uimodståelige’.

Leeek

Leeek 24MAJ

Den Aarhus-baseret indie/R&B gruppe LEEEK florerer i universet mellem indiepop, chillhop og R&B og skaber blide sjælfulde kompositioner med catchy hooks.

De bløde lækre melodier beskrives bedst som svævende mellow pop med kant, som kæmper om din opmærksomhed. Stilen læner sig op ad bands som Easy Life, Tame Impala og Glass Animals.

Projektet startede med skitser til musik som Jonas Eik Borja (producer, multiinstrumentalist) og Marco Bøgehøj (trommer) bryggede på tilbage i 2019. De fik hurtigt musikalsk medfølge af Frederik Spejlborg Bønløkke (sanger, sangskriver) og komponerede flere sange, men den sidste brik manglede indtil Bjarke Kristensen (guitar) kom med og bandet blev officielt i 2021.

Med en blanding af lo-fi, triphop, r&b og indiepop har LEEEK udgivet et par tracks på SoundCloud i bedste DIY-stil, men har meget mere i vente. Udstyret med et dansefyldt live set som både er energisk og chillet, er de nu klar til at “level up” og udgive mere musik og spille mere live.

FLERE KONCERTER