fbpx

Country Night

Jarl & Co

Country_Night

Country Night på Fatter Eskil

Aarhus – Gør dig klar til at trække i dine cowboystøvler og børste støvet af din cowboyhat, for Fatter Eskil præsenterer Country Night feat. Mark Schedler & Bibbi!

Vi forvandler Fatter Eskil til et tilflugtssted for alle, der har en kærlighed for countrymusik. Uanset om du er en dedikeret country-fan eller bare leder efter en aften med sjov, ballade og syng-med garanti, lover vi, at dette arrangement er en oplevelse, du ikke snart glemmer.

Med liveoptrædener fra nogle af de fineste lokale countrymusikere vil “Country Night” på Fatter Eskil vise det rige lydbillede, de stærke vokaler og den Nashvillesound, der definerer genren. Fra klassiske Honky-tonks til moderne countryhits, krydret med Americana og Oldschool Rock’n’Roll, er der noget for enhver smag.

Bibbi og Mark er velkendte navne inden for countrymusikken og har optrådt på scener over hele landet igennem mere end 20 år i hvert deres orkester. Deres passion for genren skinner igennem i hver tone, og deres optræden lover en aften fyldt med autenticitet og ægte spilleglæde.

Til denne særlige aften er Bibbi og Mark gået sammen, og bag sig har de samlet et yderst talentfuldt og velspillende band, der vil få dine støvler til at trampe og dine hjerter til at synge. Så tag dine venner med, tag din cowboyhat på, og slut dig til os til en fantastisk aften, når Fatter Eskil goes country.

Bandet:
Mark Schedler Vokal og guitar
Bibbi Jacobsen Vokal og guitar
Jarl Strømfeldt Leadguitar
Christian Pedersen Bas
Mathias Rindom Trommer

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter