fbpx
Counterfish mfl

I samarbejde med MONO præsenterer Fatter Eskil en energisk og genreeksperimenterende trippel koncert! Oplev COUNTERFISH, INFRARØD og SEEQ og kickstart dine summervibes

 

Føj til kalender

DEL

COUNTERFISH 7JUN

COUNTERFISH

COUNTERFISH er en eksplosiv trio fra Århus, som trækker inspiration fra 90’ernes rockscene.

Tung bas, insisterende guitar samt hårdtslående trommer er med til at skabe bandets egen lyd. Som prikken over i’et skråler bandets forsanger med både rørende tekster og voldsomme udbrud.

I 2023 har de, efter tre år sammen, udgivet deres debut-single “She Said” og har endnu mere musik på vej.

INFRARØD

Infrarød 7JUN

INFRARØD består af fem unge fra Aarhus med forskellige musikalske baggrunde. Deres lydunivers er genrebrydende og eksperimenterende, så idéerne og drømmene kan flyde frit.

Sammensmeltningen af tankevækkende temaer, komplekse groves og stærke harmonier er hvad, der tilsammen skaber deres unikke lyd.

Bandet har allerede spillet mange koncerter, hvor de i 2022 var på turné i Midtjylland sammen med to andre upcoming bands. De har derudover optrådt på bl.a. Radar, TRAIN, Atlas, Kedelhuset, Rampen, i Mølleparken til Aarhus Festuge mv.

SEEQ 7JUN

SEEQ

Når SEEQ spreder vingerne og tager publikum med på flyvetur gennem deres farverige universer blandes både energi, følelser og genrer.

Med inspiration at hente fra genrer som jazz, pop og funk, koges ærlige tekster sammen med bandets unikke klang, der inviterer til både dans, lykke og længsel.

FLERE KONCERTER