fbpx

Bryan Adams Jam

Rasmus S

Bryan_Adams_Jam

Bryan Adams Jam

Luk øjnene, slå ørerne ud, og du vil tro du er til koncert med den ægte vare. Ligheden mellem Bryan Adams og et af Danmarks mest populære jam-bands, BRYAN ADAMS JAM, er slående! Altid med en utrolig energi, power og spilleglæde.

J.P. synger og performer nøjagtigt som sit forbillede, og bandet spiller musikken troværdigt og tæt på det originale. Et rutineret band, der kan deres kram og begejstrer ethvert publikum! BRYAN ADAMS JAM hører absolut til et af de bedste rock-coverbands herhjemme.

Bandet opstod ved lidt af et tilfælde i efteråret ’95. Efter J.P.’s deltagelse og 2. plads i TV-programmet ”Stjerneskud” på TV3, møder han kort tid efter et par musikere på Bornholmer-færgen, og bliver genkendt. Dette blev startskuddet på BRYAN ADAMS JAM. Siden er det blevet til mere end 700 jobs i indland og udland.

Bandet er kendt fra de fleste af landets klubber, halbal og byfester samt de større spillesteder og festivaler som Langelands Festival og SMUK Fest. I løbet af årene har BRYAN ADAMS JAM også spillet for de danske soldater i bl.a. Bosnien, Irak og Afghanistan.

Bryan Adams’ musik kalder på fest. Rock, der er ligetil. Rock, man kan synge med på, danse og hoppe til. Rock, som appellerer til alle. En fest garanti.

 

BRYAN ADAMS JAM er
Jens Peter Løkke (J.P): Vokal
Jesper Langeskov: Guitar & Kor
Flemming Brüggebusch: Bas & Kor
Simon Beyer: Trommer
Jan Berno Andersen: Keyboards

Føj til kalender

DEL

FLERE koncerter