fbpx
Boat mfl

Et friskt ung pust til alternativ rock og groovy funk er i vente til denne trippel koncert! Oplev BOAT, THE POLITE ORCHESTRA & FULLY FUNKTIONAL på Fatter EskiL

Føj til kalender

DEL

BOAT 31MAJ

BOAT

BOAT er en rocktrio bestående af tre unge aarhusianske gutter. Sangene er inspireret af både klassisk og alternativ rockmusik, men tit med et uventet twist som gør musikken til helt sin egen.

Med det klassiske line-up af guitar, bas og trommer, giver BOAT alt fra tunge riffs til syrede akkordprogressioner, hvor de engelsksprogede tekster om oprør, sex og identitet får plads til at være i fokus.

THE POLITE ORCHESTRA

The Polite Orchestra 31MAJ

THE POLITE ORCHESTRA blev dannet I begyndelsen af 2022 med en mission om at skabe frisk og energisk rock, man kan ryste hofterne og smide hæmningerne til.

THE POLITE ORCHESTRA er lyd, der samler folket i et groovy og rocket univers med tunge riffs, eksperimenterende former, medrivende energi og dynamiske kompositioner.

Fully Funktional 31MAJ

FULLY FUNKTIONAL

FULLY FUNKTIONAL er et band, som elsker at føle musikken. De svinger mellem at spille ungdommeligt pop-rock og groovy funk.

De fire gutter fra Marselisborg Gymnasium spiller med mod og er heller ikke bange for at bytte lidt rundt på instrumenterne en gang imellem.

FLERE KONCERTER