fbpx

BJØRN + Johannes Larsen

B+JL

Føj til kalender

DEL

BJØRN_web

BJØRN

Skal du rives ud af hverdagen og ind i et univers af fusionen af latin pop/rap, så er det BJØRN artisten.

Hans unikke stage presence og evne til at få skabt en fest gør hans koncerter til noget der skal opleves live. Musikken er tunge beats og catchy kække lines, der før sangene værd at synge med på og skaber en samhørighed mellem publikum.

BJØRN har siden han var ganske ung underholdt på forskellige scener. Han er tidligere været DJ, der gav ham inspirationen til at skabe sit eget festlige univers.

Hans samarbejde med bl.a. musiker og influencer Robin Che har skabt hittet Shake der får publikum op af stolene. BJØRNS mål med musikken er at skabe en følelse af livsglæde og lettelse.

Johannes Larsen

JL_web

Producer og sangskriver JOHANNES LARSEN skaber lyduniverser som veksler mellem det drømmende og det tunge.

Med fængende vokalarrangementer, personlige tekster og forvrængede samples fremføres der melankolsk elektronisk pop, der skiftevis er indadvendt det ene sekund og med en ukontrolleret vildskab det næste.

Projektet startede tilbage i 2019 – hvor Johannes Larsen som 17-årig udgav det første nummer han nogensinde havde lavet (Køre Rundt), og til sin store overraskelse fik det spillet på P3 og P6, da det blev valgt til Ugens kanon.

Med den kommende ep Natten Derpå er de trap-inspirerede beats udskiftet med eksperimenterende elektroniske produktioner som favner de skrøbelige tekster som projektet indeholder. Tematikkerne i ep’en er ungdommens sårbarhed og en granskning af det at miste relationer – et soundtrack til de tanker der rammer en om natten på vej hjem fra en bytur, når tankemylderet holder en vågen og når solen langsomt står op igen.

Med Johannes Larsens musik får man ikke en traditionel
popsang, men et helt univers af lyd man kan dykke ned i – og disse produktioner kommer for alvor til sin ret live, hvor sangene bliver sunget og fremført med nerve og intensitet fra hovedpersonen.

Undervejs i foråret 2023 har Johannes Larsen bl.a. opvarmet for navne som USSEL, Statisk og Danser med Piger – samt spillet showcasekoncert på Rust, hvorefter han nu er flyttet til Esbjerg og studerer Elektronisk Musik og Lydkunst på Syddansk Musikkonservatorium sideløbende med arbejdet på artistprojektet

FLERE KONCERTER