fbpx

ELECTRIC GUITARS: Jubilæumstour

Morten Morville

ElectricGuitars

I år fylder Fatter Eskil 50 år! Det fejres selvfølgelig som vi gør det bedst; med masser af fantastisk livemusik!

ELECTRIC GUITARS: Jubilæumstour

Hvad der for 10 år siden startede som et guitar-frirum og en ventil for Søren Andersen og Mika Vandborg, er nu vokset til et etableret rockband med hundredvis af koncerter på spillesteder og festivaler.

Efter en tour i det danske sommerland med Sanne Salomonsen handler det i november og december kun om ELECTRIC GUITARS, når de tager på deres første tour i eget navn i 2 år. De fejrer deres 10 års jubilæum!

I løbet af det sidste årti har bandet ikke alene udgivet flere albums, heriblandt deres seneste udgivelse Freewheeler, de har også turnéeret i USA, Tyskland, Sverige, Norge og Frankrig. Derudover har legendariske bands som Deep Purple og Status Quo haft fornøjelsen af at have de to guitarekvilibrister med som support.

 

Søren Andersen udtaler: “Vi er enormt stolte og taknemmelige for den plads publikum har givet os på den danske rockscene. Det skal fejres, og og det kan vist ikke gøres bedre end en 10-års jubilæumstour rundt i det danske land. Vi ryster posen og finder sange fra alle 4 albums plus lidt overraskelser, og jeg GLÆDER mig!”

Mika Vandborg supplerer: “Jeg glæder mig mere end nogensinde til at spille sange fra hele vores bagkataloget og have fokus på hvor meget elektrisk guitar vi kan presse ind i en koncert på en aften.”

Forstærkerne er sat til 11 og de fede guitarsriffs er klar når ELECTRIC GUITARS spiller på Fatter Eskil 22. december.

Føj til kalender

DEL

Morten Morville

Sprøde hits og dans til den lyse morgen

FLERE koncerter